Styrkebaseret Lederforløb

Det eksklusive er inklusive i dette unikke 6 måneders forløb for Topledere, EjerLedere, Ledere og Selvstændige erhvervsdrivende.

Eksklusivt forløb for dig der ønsker eller allerede udøver din ledelse anerkendende eller systemisk, og som ønsker at komme helt i dybden med, hvordan teorierne indenfor systemiske ledelse, anerkendende udforskning, narrativ metode, CMM –
Koordineret Mestring af Mening og styrkespotting af organisationens, kollegers, medarbejderes og ikke mindst dine egne styrker og potentialer, anvendes i din daglige ledelse.

Forløbet tager udgangspunkt i lige præcis den situation, du og din organisation er i, i forhold til strategiplaner, visioner, missioner og værdier for dig selv og for din virksomhed med specifik fokus på
sprogets skabende kraft og magt i din dagligdag.

det indledende møde tilrettelægger vi de 6 halve dage, vi i de kommende 6 mdr. har sammen, med hovedfokus på de udfordringer, du og din organisation står overfor.

Vi implementerer endnu flere handlemuligheder indenfor systemiske ledelse, anerkendende udforskning, narrativ metode, CMM og styrkespotting. Ønsker du et udvidet kendskab til grundteorierne, fagudtryk og metoderne, vil vi tage udgangspunkt i dette.

Du vil i hele forløbet få
dybdegående kendskab til de 5 ovennævnte hovedfokusområder, hvor du trænes i at bruge de forskellige værktøjer, strategier og metoder, der passer bedst til dine og din organisations hverdagsoplevelser.

Fronesis betyder i denne kontekst, anvendt visdom. Du bliver trænet i at anvende den visdom, du allerede har og den viden, du vil få
i det kommende forløb, ud fra dine oplevelser med mange bolde i luften og ud fra virksomhedens overordnede formål og mål.

Dit specifikke udbytte er et unikt kendskab til dine styrker og kompetencer samt endnu urealiserede potentialer som leder, så du kan vælge de bedste værktøjer, metoder og handlemuligheder i de mange forskellige situationer, du udfordres i som leder. Din selvreflekterende måde at kommunikere på vil give dig endnu større udbytte af de dialoger, du konstant er en del af.


Individuelt forløb over 6 måneder tilpasset den enkelte leders udfordringer i organisationen:

    •       6 halve udviklingsdage hos SPILLET MELLEM ØRERNE kl. 13.00 - 17.00

    •       Et intenst forløb incl. forplejning

    •       6 telefoniske coaching sessioner mellem uddannelsesdagene á
1 - 1½ times varighed

    •       Ubegrænset antal quickcalls (10 - 15 minutters varighed) under hele forløbet

    •       Notater samt anvendte værktøjer og metoder mailes efter hver uddannelsesdag
 


 
 

 

 


 

      Lisbeth Bender
      ProcesLeder
      OrganisationsKonsulent
      Stress ManagementKonsulent

      Telefon 2442 9774
      lisbeth@spilletmellemoererne.dk

 


 

 

SPILLET MELLEM ØRERNE    -    2442 9774    -    lisbeth@spilletmellemoererne.dk    -    Enebærvej 1    -    5620 GLAMSBJERG    -    CVR 2902 2860