Fyret som leder – hvad nu?

Ingen Topchef elle Leder kender deres måde at reagere og respondere på, når de bliver fyret eller selv vælger at forlade lederposten, uden at have en anden stilling.

Vi reagerer forskelligt på
forandringer og kriser, alt efter hvad vi hver især har med i hver vores helt særlige bagage.

Især udfordringerne med selvtilliden og selvværdet i den nye rolle som ledig og jobsøgende, kan give stof til eftertanke, negative tankespind og måske en tendens til at lukke sig inde i sig selv.

Du får et intensivt sparrings og udviklingsforløb, hvor du får fokus på
dine forskellige roller som leder, som familieperson, som ven og som jobsøgende, set fra helt nye perspektiver.

Du får også
en dybdegående klarhed over, hvad fyringen reelt handler om personligt for dig, og hvilke nye unikke muligheder du selv kan vælge at tage action på.

Du får værktøjer og metoder til at genvinde dine stærke sider og til at blive helt bevidst om dine værdier og dine ønsker for fremtiden.

Du får træning og feedforward (endnu bedre når….) på
dit kropssprog og din attitude i interview situationer.

Dine spørgsmål kan fx være:

 • Hvordan tackler jeg følelsen af mit oplevede store personlige nederlag ved fyringen?
   

 • Hvem er jeg egentlig uden min titel, der har givet mig anerkendelse og respekt, både i erhvervslivet, i netværkssammenhæng og i privatlivet?
   

 • Fratrædelsesordningen giver økonomisk sikkerhed i den kommende periode og mulighed for refleksioner over mit/min families liv. Hvor længe vil jeg reflektere, inden jeg tager action?
   

 • Mine erhvervsrelationer ændrer sig. Jeg er ikke på samme måde en del af det intensive arbejdsliv. Tætte relationer ændrer karakter. Hvad er det mest nyttige, jeg kan gøre i forhold til arbejdsrelationer, familien og til vennerne?
   

 • På hvilken måde kan jeg tackle mødet med omverdenen som ledig, især når jeg er trist.
   

 • Hvordan bruger jeg mit netværk og mit netværks netværk på en konstruktiv og inspirerende måde?
   

 • Hvem kan jeg betro mine inderste frustrerede tanker, som anerkender den situation, jeg er i, og som er parat til at se mig, høre mig, forstå mig og som bidrager nysgerrigt, nærværende og neutralt til mine nye visioner og mål?

Forløbet aftales individuelt.

Fyret som leder - hvad nu?” aftaltes forudgående både forløbets tidshorisont og antal sessioner - fx 8 sessioner i et 4 mdr.s forløb incl. 6 quickcalls á ca. 15 min.
 


 
 

 

 


 

      Lisbeth Bender
      ProcesLeder
      OrganisationsKonsulent
      Stress ManagementKonsulent

      Telefon 2442 9774
      lisbeth@spilletmellemoererne.dk

 


 

 

SPILLET MELLEM ØRERNE    -    2442 9774    -    lisbeth@spilletmellemoererne.dk    -    Enebærvej 1    -    5620 GLAMSBJERG    -    CVR 2902 2860